Tunaforsnytt

Kontakt

Telefon: int +46 (0)73 534 30 92

E-post: info@tunaforsnytt.se

Tunaforsnytt

Holms väg 15 A 61630 ÅBY

 
Innehåll 18-02-01 18-06-27 Innehåll2

ÅBY 18-07-18 skickat 18-07-20

 

I vart fall inte förrän de gör rätt för sig, och accepterar att det finns människor som de inte kan sätta sig på.

 

Bästa Lars Stjernkvist kommunstyrelsens ordförande i Norrköping!

 

Jag har studerat vad ditt parti står för och även hur Ni driver frågan. Ert partiprogram är inte så dumt i många frågor. Det sämsta är Er förmåga att föra en klasskamp, i stället för "HUR SKA VI ALLA FÅ DET BÄTTRE, OCH ACCEPTERA ATT DET ALLTID FINNS NÅGON SOM ÄR VÄRD LITE STÖRRE ERSÄTTNING/LÖN än jag själv"

 

Jag har en yrkesskada från 1968, jag var då höginkomsttagare. Hade jag varit 100 % invalid så hade det inte räckt till existensminimum, i dag.

 

Jag blir förbluffad över hur Ni för Er valkampanj. Där Ni själv skriver vinklade rubriker, som jag inte anser stämmer med vad Era motståndare verkligen har sagt.

 

Demonstration/informera.

Jag har informerat Er om att jag tänker att aktivt delta i valdebatten, genom att sprida kunskap om hur Ni arbetar. Speciellt den delen som Ni döljer.

 

När det gäller tillstånd att få demonsterara runt och i kommunens byggnader. Din kanslichef hänvisar till polisen som inte anser, att  på det viset som jag skall demonstrera så behövs inget polistillstånd. Men tyvärr så är ju kanslichefen en stor bromskloss, eller om han agerar på ditt uppdrag. Så är han ju din bromskloss.

 

Han är ju inte intresserad av att lösa några problem.

 

Så länge som Norrköping inte ställer tillrätta de problem

som de åstadkommit sedan 1994. Ja då ska jag kämpa för att andra ska ta vid, som kommunalråd. Här har under S-ledning, lämnats falska uppgifter i domstolar, till nämnder, media , i pressmeddelanden mm.

 

Ni menar som det måste förstås att t.ex SD:s väljare skulle vara mindre begåvade. Ändå plockar Ni smultron från deras partiprogram.

 

Att utmåla Era konkurrenter med vinklade rubriker, visar ju även i vilken division som socialdemokraterna spelar i just NU.

 

Tunaforsnytt kommer inom kort att säkerställa utgivandet i 10 år till. Om vi inte innan dess finner en uppgörelse. som Ni kan lösa genom Ert försäkringsbolag. Jag kan tänka mig att betala Er självrisk.

 

När vi kommit fram till en som jag anser acceptabel överenskommmelse kommer jag att avregistrera Tunaforsnytt.

 

Kommunen fick mer än 30 miljoner i statliga bidrag på falska uppgifter. Det söktes av kommunen, undertecknat av bl.a. Jan-Olov Johnson(S). Att det var falska uppgifter har NT och Regeringskansliet bekräftat. Jan-Olov Johnson(S) svarar som bekant inte.

Rullstolsmannen fick 4 års fängelse för att ha lurat till sig ca 14,5 miljoner.

 

Av vilken anledning lyfter Ni inte ut, de som bryter mot olika regler och lagar. Är brödraskapet viktigare än kommunens bästa?

 

I vart fall inte förrän de gör rätt för sig, och accepterar att det finns människor som de inte kan sätta sig på.

 

Vi hade ju ett intressant samtal som inte avslutats. Bollen är din, Lars Stjernkvist..

 

Med vänlig hälsning,Sincerely,

Klas Adsell

UA-33010871-1