StjernkvístRevenhorn

    Tunaforsnytt

E-post (vanlig) info@tunaforsnytt.se

(sekretess) tystnadsplikt@tunaforsnytt.se

Lämna gärna synpunkter om stavfel, eller annat, om det vi skriver. Det vi skriver ska alltid vara korrekt.  

 Vad skiljer Belarus, Rysslands, Kazakstans och Donald Trump:s  politiska ledning från Norrköping kommuns tidigare socialdemokratiska ledning under

Jan-Olov Johnson (S), Eva Andersson (S), Lars Stjernkvist (S) och Olle Vikmång (S) ledning?

Sedan något år, så är Norrköping åter på banan, men det är en lång bit kvar!

Här ska vi visa hur Norrköpings kommun har sjunkit till plats 253 på kommunrankingen. Detta under kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvi(s)t, och Samhällsbyggnadsdirektören Hans Revenhorns ledning.


Vi kommer även att fråga Kicki Liljeblad och Olle Vikmång som troligtvis kommer att kanditera till posten som kommunstyrelsens ordförande. Om de också anser att kommunen bara ska erkänna felaktigheter om man avstår att polisanmäla funktionärer, och avstår ersättning för det man förlorat på grund av socialdemokraters brottsliga agerande.


Allt började med att f.d. kommunalrådet Jan-Olov John(s)on överklagade en helt korrekt dom. Med domen T 621-16 i ryggen framstår det helt klart att man lämnat direkt falska uppgifter i domstolar, till media, till nämnder m.fl. Att i sin myndighetsutövning lämna falska uppgifter är för mig en brottslig handling, även om man inte blivit anmäld och dömd för detta.


Tunaforsnytt kommer att gräva fram ogentligheter tills Norrköpings kommun med sin politiska ledning inser att vi inte ska vara som Kina, Belarus, Etiopien och andra stater som bestraffar den som vågar visa hur överhögheten agerar.


Kolla Liljeblad och Vikmångs sida